Nominatie voor Dondertman

0

Voor de tweede maal is Kinderboerderij Dondertman genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van 2018. De uitjes zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar en vervolgens per categorie een landelijke winnaar. Vorig jaar eindigde Dondertman als winnaar in de categorie Sportief/Actief.
De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van het Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, Tubantia, Stentor, De Stem, de Provinciaals Zeeuwse Krant en de Gelderlander. Stemmen kan tot en met 18 maart op http://www.beste-uitje.nl//kinderboerderij-dondertman-holten Op 28 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

Activiteiten
Nu de voorjaarsvakantie is aangebroken staan er ook bij de Holtense kinderboerderij uiteenlopende activiteiten op het programma. Donderdag 22 en dinsdag 27 februari kunnen kinderen tussen 13:30 en 16:00 uur broodjes afbakken en kunnen van woensdag 28 tot en met zondag 4 maart kuikentjes worden geknuffeld in het knuffelhuis. Woensdag 28 februari is er tussen 13:30 en 16:00 uur schminken, donderdag 1 maart kunnen in dezelfde periode nestkastjes worden getimmerd (vooraf opgeven). Zaterdag 3 maart staat de maandelijkse creatieve middag op het programma. Ook hiervoor geldt vooraf opgeven. De komende maanden, tot november, is Kinderboerderij Dondertman dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer