Nieuwjaarsreceptie Mac de Holterberg

HOLTEN – Op zondag 8 januari 2012 hield MAC de Holterberg haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Met bijna 100 leden was het wederom een gezellige drukte in het Stuurhuus. De leden van de diverse afdelingen die de MAC rijk is, luisterden naar de eerste nieuwjaarstoespraak van de in 2011 nieuw gekozen voorzitter Jan Kampman. Jan memoreerde in zijn toespraak de mooie en minder mooie gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ook werd er vooruit gekeken naar het nieuwe jaar, die natuurlijk weer bol staat van de aktiviteiten.  

Het eerste evenement van 2012 is zoals gewoonlijk de enduro in het eerste weekend van maart, gevolgd door de oldtimerraces op koninginnedag. De supermoto staat voor augustus weer op het programma en de motocross staat gepland voor eind september. Ook de afdeling toer ( motor ), klassieker ( motor en auto ) hebben weer diverse ritten op de rol staan.

De afdeling autocross heeft voor 2012 weer de beschikking over de grond aan de keizersweg en heeft weer 3 autocrossen gepland, de nieuwe kontaktklasse zal ook weer van de partij zijn en staat garant voor veel spektakel. Om de kalender voor het komend jaar helemaal boordevol te krijgen zijn er nog tal van andere aktiviteiten waar de vrijwilligers hun beste beentje voor zetten. Voor het complete overzicht kunt u kijken op http://www.macdeholterberg.nl

Namens de MAC de Holterberg wensen wij iedereen een heel fijn 2012 en hopen u te mogen begroeten op een van onze evenementen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer