Nieuwe ontwikkelingen bij Autobedrijf Pots

HOLTEN – Sinds kort is Autobedrijf Pots erkend partner van ANWB Wegenwacht en daar zijn wij best trots op! Wij worden als externe partij door de Wegenwacht ingeschakeld voor pechhulpverlening in deze regio. Vaste berijder van onze Wegenwachtauto is onze 1e automonteur Dennis Bosman. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring mogen gestrande automobilisten rekenen op vakkundige hulpverlening.

Daarnaast opent Autobedrijf Pots per 1 september 2015 het Kentekenloket. Dit loket biedt consumenten de mogelijkheid om bij hun vertrouwde autobedrijf hun particulier gekochte voertuig op naam te zetten. Van auto’s tot brommers en caravans. Stel, u heeft als particulier een occasion uitgezocht via bijvoorbeeld Marktplaats, de verkoper benaderd en u bent na een proefrit overtuigd. Nadat u de prijs bent overeengekomen, is het tijd om de auto op uw naam te zetten. Deze overschrijving kan vanaf 1 september ook bij het RDW erkende autobedrijf Pots. U kunt uw aankoop compleet maken met bijvoorbeeld een aankoopkeuring of tellerrapport en u verzekeren van de juiste keuze. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

De samenwerking met de Wegenwacht en het Kentekenloket zijn voor ons een mooie uitbreiding van onze dienstverlening. Uiteraard blijven wij ook het vertrouwde adres voor onderhoud, apk en verkoop.

Autobedrijf Pots
Larenseweg 29
7451 EL  HOLTEN
Tel. 0548-362329
http://www.autobedrijfpots.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer