Nieuwe elementen op zaterdag van Dijkerhoeksfeest

0

Zoals elk jaar staat in het 4e weekend van juni het Dijkerhoeksfeest op het programma. Dit jaar op vrijdag 23, zaterdag 24 en  zondag 25 juni.

Driekamp
Op de zaterdagmiddag vindt er dit jaar voor het eerst een driekamp plaats. Er staan deze middag dus 3 spellen centraal. Voor de spellen is zowel denkvermogen als sportiviteit nodig. En, niet onbelangrijk, in de eerste 2 spellen kun je zaken vrij spelen, die je nodig hebt bij het laatste spel. Teams voor de driekamp kunnen zich opgeven via [email protected].

MAAR  dit jaar is er ook speciale aandacht voor de toeschouwers. Zij kunnen het spektakel namelijk extra goed aanschouwen, doordat het publiek als het ware de arena van de spellen kan betreden.

Muzikale middag opluistering
Ook nieuw dit jaar is een artiest op de zaterdagmiddag. Zo rond half 4 verwelkomen wij Rob Stam op het feestterrein. Deze OneManBand zorgt voor zowel deelnemers als toeschouwers  voor een gezellige afsluiting van de driekamp en een goed begin van de zaterdagavond. Deze avond wordt de feesttent op zijn kop gezet door de hagelnieuwe party-band DareDevils en de regionale feest DJ Jeronimo. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups, waarmee de feesttent in Dijkerhoek omver geblazen wordt.

Schapendrijven met Border Collies op zondag
Zondagmiddag zijn er op het gehele terrein activiteiten, waaronder een unieke demonstratie van schapendrijven met Border Collies onder leiding van Rob Bouwens. 2 Handlers en 4 Border Collies, die het vermogen hebben om het vee met de ogen te fixeren, drijven een kudde met 10-12 schapen. En vanaf 14.00 is er in de tent live muziek, namelijk Boh Foi Toch en Stonegood! Boh Foi Toch komt al jaren met plezier naar het Dijkerhoeksfeest. En Stonegood met voormalig Jovink bandlid Richard Jansen ‘Gorro’ maakt het feest op de zondag compleet. De gehele zondag is de toegang gratis!

Kijk voor meer informatie en het volledige muziekprogramma op onze vernieuwde website http://www.dijkerhoeksfeest.nl. Graag tot 23, 24 en 25 juni in Dijkerhoek!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer