Nieuw seizoen Keep Fit+

HOLTEN – De vakantie is voorbij. Tijd om weer op een leuke manier aan je conditie en souplesse te werken. Vanaf dinsdag 1 september starten de nieuwe Keep Fit + lessen in Holten. Deze lessen worden gegeven door Jennifer Willems van de gelijknamige Balletstudio uit Rijssen.

Keep fit + is een combinatie van allerlei dans en bewegingsvormen, zoals Yoga, Jazz Dance, Aerobics,Callanetics en Pilates. Deze gecombineerde bewegingsvormen leiden tot souplesse en een verbetering van houding en figuur. Grondoefeningen voor het versterken van o.a. buik,rug en benen zijn een belangrijk onderdeel van de les. Balans en concentratie oefeningen zorgen voor stabiliteit van het lichaam. Niet alleen spierversterken, maar ook verlengen d.m.v. stretch oefeningen. Kortom in deze lessen wordt stevig aan de conditie gewerkt op eigentijdse muziek.

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 21.00 uur tot 22.00 en op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 in het gymlokaal aan de Vrijheidslaan. Kom vrijblijvend een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is.

Voor meer info:
[email protected] /tel 0548-362848
[email protected] /tel 0642665863

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer