Nieuw onderkomen Korhanen

0

Na een aantal jaren gastvrij ontvangen te zijn geweest bij de fam. Jansen, zijn de Korhanen op zoek gegaan naar een eigen honk.

Dit is gevonden in "Het PAALHUUS", een oude boerderij net buiten de bebouwde kom van Holten, alwaar we hartelijk werden ontvangen door het bestuur van de Motor en Automobiel Club "de Holterberg", die zeer veel medewerking verleent. Ook de gemeente Rijssen – Holten heeft al haar medewerking verleend in de vergunningverlening. Sinds medio oktober 2006 zijn alle leden druk bezig om het voorhuis om te toveren tot een prettige accommodatie. De geplande ingebruikname zal ergens in mei 2007 plaatsvinden ( ? winterse omstandigheden).

Iets eerder dan gepland hebben de Hoolter Korhanen bezit genomen van hun Hanennös, en wel op 16 april 2007. Het was wel vreemd om te zingen in een omgeving die we beter kennen als werkplek, eenieder moest toch wel z"n draai zien te vinden, maar alles verliep gesmeerd. Bij de ingang werden we door het bestuur ontvangen met een glas Champagne, hetgeen de feestvreugde uiteraard verhoogde. We zijn allemaal zeer trots op ons nieuwe onderkomen.

De opening zal plaatsvinden op zaterdag 1 september voor genodigden en zondag 2 september is er een open dag voor belangstellenden.

Kijk voor meer info op http://www.dehoolterkorhanen.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.