Nieuw jongensteam in opbouw

0

HOLTEN – Bij volleybalvereniging Mintonette was het al enige jaren geleden, maar sinds januari dit jaar is een jongensteam competitie gaan spelen. Een erg leuke ontwikkeling waarvan Mintonette hoopt dat het door gaat zetten. Nu spelen de jongens nog met vijf in de minicompetitie maar vanaf september moeten ze naar de C en hebben ze minstens 7 jongens nodig. Gelukkig is de laatste tijd de jongensgroep weer gegroeid wat zou betekenen dat ze zonder problemen in september kunnen beginnen. Tuurlijk is er altijd ruimte voor meer jongens dus Mintonette daagt alle jongens uit eens mee te komen spelen op dinsdag tijdens de training.

Afgelopen zaterdag moesten de jongens (Kelvin, Bram, Marvin, Jurgen en Jonne) twee wedstrijden spelen in Vroomshoop. De eerste wedstrijd werd gestreden tegen een jongensteam van Vrivo uit Vriezenveen. Gaandeweg de wedstrijd kwamen de jongens steeds beter in het spel. Ze weerden zich dapper maar konden niet voorkomen dat ze alle drie de sets verloren. De setstanden: 25-15, 25-16 en 25-20. Ondanks het verlies, speelden de jongens een mooie wedstrijd, fanatiek en vol enthousiasme.

De tweede wedstrijd van deze zaterdag moesten ze tegen een meisjesteam van HVC uit Den Ham. Dit team was een maatje te groot voor onze jongens van Mintonette. De setstanden waren 25-7, 25-8 en 25-8. Elk punt werd bevochten maar het was wel lastig om vol energie in het veld te staan want het was duidelijk dat de tegenstander goed op elkaar was ingespeeld.

Het is te merken dat onze jongens nog aan elkaar en aan de tegenstanders moeten wennen. Maar het plezier in de volleybal is zeer zeker aanwezig en de jongens worden steeds meer een team. De sfeer en de inzet zijn prima.

De eerste wedstrijd kostte veel energie en dat was te merken bij de tweede wedstrijd. Hier kunnen ze nog veel van leren. Want ook al is verliezen minder leuk, wel is te merken dat ze met veel plezier speelden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer