Nieuw flexibel buurtbussysteem in Rijssen-Holten

0

Op vrijdag 29 juni is TwentsFlex feestelijk geopend. Bij het Parkgebouw in Rijssen waren veel betrokkenen en belangstellenden aanwezig. Vanaf 2 juli kunnen reizigers in Rijssen-Holten comfortabel en voordelig reizen met TwentsFlex, de nieuwe flexibele vervoersservice van Syntus (onderdeel van Keolis Nederland). Het flexibele buurtbussysteem wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. TwentsFlex is een innovatief samenwerkingsproject van Provincie Overijssel, Gemeente Rijssen-Holten en Keolis Nederland.

Vanaf 2 juli kunnen reizigers in Rijssen-Holten van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur snel en voordelig reizen tussen de 117 haltes in Rijssen-Holten. De introductieprijs is €1,50 per rit. Door de inzet van tientallen vrijwilligers uit Rijssen-Holten, zijn verschillende bestemmingen binnen de gemeente goed bereikbaar. Er is bijna altijd wel een halte in de buurt. TwentsFlex rijdt niet volgens een vaste dienstregeling. Reizigers boeken vooraf een rit van halte naar halte. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten van reizigers. De bussen zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor acht personen.

Rit boeken?
Vanaf vrijdag 29 juni kunnen reizigers alvast een rit boeken via de app TwentsFlex, de website http://www.twents.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1401. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.