Nieuw filmprogramma Kulturhus

HOLTEN – In november en december zijn er weer vier nieuwe films te zien in het Kulturhus.  

Noteer vast in de agenda: 7 november WADJA, 21 november TULA the REVOLT,  5 december DJANGO en 19 december BLUE JASMINE. Meer informatie op de filmladder in deze krant.

De Nieuwe Wildernis in het Kulturhus
In januari is de unieke natuurfilm Nieuwe Wildernis te zien in het Kulturhus. De Nieuwe Wildernis is een grootse natuurfilm over de Nederlandse natuur. Twee jaar lang volgde een aantal filmteams de vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa. Het resultaat is een natuurfilm zoals die nog nooit eerder in Nederland is gemaakt. De ‘circle of life’ of ‘kringloop van het leven’ in de Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld gebracht. Soms aangrijpend maar ook humoristisch en vertederend.
Datum nader bekend.

Filmliefhebbers gezocht!
De filmcommissie van het Kulturhus zoekt enthousiaste filmliefhebbers om leuke filmactiviteiten te organiseren. Het huidige vrijwilligersteam bestaat uit Diny, Tiny, Renske en Astrid. Wil jij helpen het programma voor de tienerfilms en populaire films op te zetten? En heb je wekelijks een uurtje de tijd? Stuur dan een e-mail naar Jeroen de Kok, manager Kulturhus, [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer