Najaarsrit klassieke auto’s bij MAC de Holterberg

3

Ieder jaar organiseert MAC de Holterberg een najaarsrit voor klassieke auto’s. De ritten worden door leden van de club samengesteld en zijn verrassend origineel.

Vorig jaar was er een rit in oostelijke richting, dit jaar rijden we op zondag 8 oktober in zuid-westelijke richting. Vanaf 10.30 uur kan in het clubhuis ‘t Stuurhuus Beusebergerweg 37, Holten ingeschreven worden, waarna de rit om 11.00 start. Bij inschrijving ontvangt u een route en een kopje koffie of thee. De overige consumpties tijdens de rit zijn voor eigen rekening.

De rit heeft een lengte van ca.125 km en leidt de deelnemers over voornamelijk kleine binnenwegen. Tijdens de rit wordt een keer de IJssel met een pontje overgestoken. Enkele kilometers voor de lunchpauze kan een bezoek gebracht worden aan het A-Ford museum in Beekbergen. De kosten bedragen € 2,50. Bij een eetcafe in Lieren kan een lunch besteld worden. Na de lunchpauze wordt de route vervolgd richting Holten. Het eindpunt is een mooi gelegen restaurant, waar nog even nagepraat en eventueel een hapje gegeten kan worden.

Leden van MAC de Holterberg betalen € 10 per equipe (auto) en niet leden € 12,00.

3 Reacties
 1. Laurens-Jan Meinsma
  Laurens-Jan Meinsma zegt

  Pim ten Brinke

 2. Rolph Markvoort
  Rolph Markvoort zegt

  Laurens-Jan Meinsma

 3. Laurens-Jan Meinsma
  Laurens-Jan Meinsma zegt

  Peter Rietman

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer