Muzikaal talent gezocht

0

HOLTEN – In het weekend van 26 en 27 oktober is het eerste Talent in ‘t Hus weekend in Holten.

Georganiseerd oor het Talenthus uit Holten. Alle muzikale talenten (in spé) zijn van harte welkom. Samen met een professionele band ga je de zaterdagmiddag muziek maken. Als afsluiter treedt je zondagmiddag op publiek in het Kulturhus. Het weekend is gratis.

Dit voorjaar organiseerde ’t Talenthus al twee speciale weekenden. En met succes want 26 en 27 oktober is het derde weekend.  Deelname is gratis en iedereen kan meedoen, ongeacht het muziek- en zangniveau en muziekinstrument.

Zaterdag 26 oktober oefen je met een basisband van professionele muzikanten uit Holten. Je studeert een nummer in waarmee je zondag 27 oktober vanaf 16.00 uur optreedt voor publiek in het Kulturhus.

Aanmelden voor Talent in ’t Hus-weekend kan tot en met 13 oktober per mail naar [email protected]. Meld daarbij welk instrument je graag wil spelen of speelt en welk nummer je wilt oefenen. Kijk ook op Talenthus Facebookpagina voor meer informatie.

Meer over Talenthus Holten
Het Talenthus Holten is een samenwerking van Scholengemeenschap ‘De Waerdenborch’, het Kulturhus Holten, Jeugdhonk ‘De Liesen’ en het Muziek Onderwijs Centrum Holten. Doel is om iedereen die van muziek houdt te helpen zijn of haar muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen!  Geïnteresseerden kunnen  lessen volgen voor zang en alle instrumenten die in een band bespeeld worden. Tevens is er bandcoaching voor diegenen die graag met wen band willen spelen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer