Muziekavond Dijkerhoek Puur Zang

0

HOLTEN – In Dijkerhoek krijgen ze muziek met de paplepel ingegeven. Daarom speelt voor menig Dijkerhoeks amateurtalent de stemvork een grote rol!

Op initiatief van Kulturhus Dijkerhoek en  koor De Mölnzangers uit Dijkerhoek organiseren zij op vrijdag 16 mei een unieke muziekavond Dijkerhoek Puur Zang waarin vele genres aan bod komen.

Speciaal voor deze avond is een geheel nieuw repertoire ingestudeerd. Zo worden er onder andere meerdere solo’s ten gehore gebracht. De Mölnzangers zijn begonnen in 2011 voor een eenmalig optreden. Het plezier heeft ervoor gezorgd dat het daarbij niet is gebleven en niet zonder succes.  Vanaf begin dit jaar repeteert het gemengde Dijkerhoekse koor afwisselend bij het Bonte Paard en in het Kulturhus speciaal voor deze avond.

Het koor krijgt tijdens de muziekavond vocale en muzikale ondersteuning van oude blues brothers en jonge gitaristen. Een mondharmonica, een harmonica trio, drummers, saxofoon en keybord, dit alles komt aan bod. Solopartijen met muziek  van U2, Toto, Daniël Lohues en Boudewijn de Groot. De avond is een echt poppodium voor jonge artiesten en ervaren muzikanten. Zelfs een optreden van een moeder en dochter staat op het programma. Alle registers worden open getrokken door muzikanten in de leeftijd  van 15 tot 65 jaar. De zangers worden ondersteund door leden van de band Rolling’On.
De geheel gerenoveerde Bethaniëzaal in het Kulturhus Dijkerhoek leent zich optima forma voor muziek en zang. De hoogte en de vorm van de zaal verspreid het geluid op een ultieme manier.
Actief meezingen of heerlijk relaxed luisteren naar bekende Top 2000 nummers?

Dijkerhoek Puur Zang is op vrijdagavond 16 mei gratis te bezoeken, de optredens beginnen om 20.00 uur in  Kulturhus Dijkerhoek aan de Maatmansweg.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.