Molen- en IJsselvallei rit klassieke auto’s

HOLTEN – Op zondag  11 oktober organiseert  de afdeling klassieke auto’s van MAC “De Holterberg” haar  jaarlijkse najaarsrit. In het kader van het 125 jarig bestaan van de Dijkerhoekse molen de “Hegeman” zullen start en finish hier plaats vinden. Adres  Dijkerhoekseweg 22, 7451 LV Dijkerhoek. De deelnemers worden om 10.15 uur bij de molen verwacht voor een kop koffie met wat lekkers. Om tien voor elf is er een briefing en om 11.00 uur  begint de rit.

Rond  12.30 uur komen de deelnemers aan bij het lunchadres.  Hier vindt een presentatie plaats en kan de lunch worden genuttigd.  Voor de lunch kan van een kleine kaart gebruik gemaakt worden die staat vermeld in de routebeschrijving.  De kosten van de lunch zijn voor eigen rekening. Om de lunchtijd niet te lang te laten duren  zijn hierover afspraken gemaakt.  Rond  16.00 uur is de finish bij de Dijkerhoekse molen.  Hier kunnen de deelnemers meedoen aan een rondleiding en bezichtiging. Afgesloten wordt met het  gezamenlijk eten van  een pannenkoek  met een drankje.

Zowel de koffie als de pannenkoek worden aangeboden door het bestuur van de Dijkerhoekse Molen.  Bij de molen zal een grote tent worden geplaatst. Leden van de MAC betalen € 10 per equipe en niet leden € 12,50

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer