Mintonette B2 vecht en wint wedstrijd

0

HOLTEN – De meiden van B2 van volleybalvereniging Mintonette zijn in de 1e helft v/d competitie kampioen geworden en spelen nu in de 2e helft van de competitie in de 2e klasse. Dit verhoogt duidelijk het niveau van de wedstrijden omdat tegenstanders sterker zijn, vaker en soms beter de ballen terug slaan waardoor mooie rally’s ontstaan.

Na de eerste wedstrijd vorige week (3-2 verlies) stond er nu een thuisronde in sporthal ’t Mossink op het programma. De Holtense meiden walsten in de eerste set totaal over Ti-volley heen. De meiden uit Tilligte werden totaal overrompeld, alles lukte en daardoor wisten de meiden van Mintonette de set te winnen met 25-9. Vol vertrouwen begonnen ze aan de 2e set. Maar in deze set ging het er totaal anders aan toe. De tegenstander begon warm te worden en dit was te merken aan een duidelijke verbetering in spel. In een ware thriller, met soms een beetje ping pong volleybal, kwam de setstand uit op 30-28 (er moet altijd 2 punten verschil tussen zitten) en dus 2-0 voor Mintonette.

In de derde set kwam B2 eigenlijk niet in gevaar. De servicepass kwam goed aan waardoor de spelverdeler de aanvallers goed kon bedienen en ook de verdediging verliep goed. Kortom de meiden speelde een mooie pot volleybal wat resulteerde in een setstand van 25-14 op het scorebord. Belangrijk voor Holten om nu nog de 4e set, tevens de laatste set, te winnen voor een extra punt. De Holtense meiden gingen niet goed van start en keken lange tijd tegen een achterstand aan. De concentratie liet duidelijk te wensen over maar door pure vechtlust kwamen ze nog gelijk tot 18-18. Doordat de meiden van Ti-volley net iets scherper waren, wisten ze de laatste set en tevens één puntje mee terug te nemen naar Tilligte. Setstand werd 19-25 maar Mintonette B2 heeft toch een mooie 3-1 overwinning behaald.

Aanstaande zaterdag moet Mintonette B2 om 11.00 uur spelen in Rossum tegen Rosstars MB1.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer