voor Holten, door Holten

Met Pasen op z’n Paasbest?

0

HOLTEN – Op 29 en 30 maart wordt het zelfs ‘PaasBeter’

Vroeger stak men zich met de Paasdagen in nieuwe kleren. De ‘Paaschpronk’ zoals dat werd genoemd.

Een gewoonte die overigens nog steeds niet is verdwenen. En bij The Cleveland Bay te Holten vindt men zelfs dat het nog beter dan Paasbest kan: PaasBeter! Kom dus op vrijdag en zaterdag naar het Zwartepad 6 te Holten.

Want alleen op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart ontvangt u bij The Cleveland Bay 10% extra kassakorting op de reeds met 20% afgeprijsde wintercollectie kleding. Ook treft u ongekend groot voordeel aan op alle John Bardale laarzen, die blijvend met 50% zijn afgeprijsd. Nieuws is er ook volop bij The Cleveland Bay: de zomercollectie is binnen: mens wear, ladies wear, foot wear, outdoor fashion en accessoires, alles met de bekende traditional British outdoor look!

Nieuw: Dubarry outdoor leren laarzen

Sinds kort heeft The Cleveland Bay ook de leren laarzen van het topmerk Dubarry in het assortiment. Dubarry laarzen zijn als geen andere leren laarzen geschikt voor het robuuste buitenleven. De laarzen zijn waterdicht en ademend. De Dubarry outdoor collectie laarzen bij The Cleveland Bay, bestaat uit een unieke selectie halfhoge en hoge leren laarzen voor dames en heren. Het leer dat verwerkt wordt in de Dubarry laarzen is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden die zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. De Gore-Tex voering zorgt voor waterdicht en ademend schoeisel. Uw voeten blijven warm en droog.

Nieuw: RW wasbare ‘mixed wool’ truien

Ook recent toegevoegd aan het assortiment zijn de tijdloze Roosenstein Wolke ‘Mixed Wool’ truien. Deze collectie biedt u truien die gemaakt zijn van recycled garen. Dat betekent een optimaal draagcomfort, omdat een trui van Roosenstein Wolke Mixed Wool niet kriebelt. Daarnaast garandeert het unieke productieproces een perfecte pasvorm, ook na jarenlang draagplezier én wassen. U leest het goed: u kunt uw Roosenstein Wolke trui gewoon in de machine wassen. De truien zijn krimpvrij en kleurecht. Dit maakt uw trui met een tóch al tijdloos design tot een onverwoestbaar duurzaam kledingstuk.

Coffee & Tea Room

In The Cleveland Bay is heel veel te bekijken, te passen en uit te proberen, dus neem gerust ruim de tijd voor een winkelbezoek. In de gezellige koffie-corner kunt u even pauzeren om te genieten van een vers gezet kopje koffie of thee.

The Cleveland Bay – Zwartepad 6 – 7451 BJ Holten – Telefoon: (0548) 362 054.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.