Meisjes C2 volleybal pakken wederom de volle winst

0

HOLTEN – Vrijdag 22 februari 2013 stond voor meisjes C2 van volleybalvereniging Mintonette de wedstrijd tegen Dynamiek uit Goor op het programma.

De meiden hadden er vooraf al echt zin in dus de wedstrijd ging voortvarend van start en de eerste set werd al vrij snel beslist in het voordeel van Holten: setstand 16-25.

 

Ook in de tweede set werd al redelijk snel duidelijk dat Holten het sterkste team had. Dit uitte zich in een winst van 18-25. Omdat de meiden te weinig tegenstand kregen, werden ze enigszins nonchalant in hun spel. Het bleek moeilijker dan gedacht om hun eigen spel te blijven spelen. Gelukkig werden ze door de coaches goed bij de les gehouden en ging ook de derde set naar Mintonette.  De meiden waren er erg op gebrand geen set te verliezen want dat betekent dat je 5 punten krijgt.

In de vierde set werd aanvankelijk de spanning nog even opgevoerd en ging het gelijk op maar al vrij snel liep Mintonette uit naar een 13-17 voorsprong. Dit gaven de meiden niet meer uit handen en de vierde set werd afgesloten met een 15-25 winst.

De volgende wedstrijd voor C2 wordt vrijdag 1 maart, 19.30 uur gespeeld in sporthal ’t Mossink.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer