Meisjes A2 Hockeyclub Holten-Rijssen kampioen

Het zat er al dik in halverwege de competitie, maar de meiden van Hockeyclub Holten-Rijssen hebben het voor de 2de keer geflikt: met grote afstand kampioen in de derde klasse. Met een doelsaldo van 54 goals en 5 tegendoelpunten, bleken de meisjes A2 heer en meester gedurende het hele seizoen.

Zaterdag 26 mei speelde zij de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook deze ging met ruime winst de boeken in. Vanaf de eerste minuut domineerde ze het spel tegen Deventer. Zowel aanvallend als verdedigend controleerden ze elke situatie. Helaas moest de wedstrijd 10 minuten voor het einde worden gestaakt wegens de hitte. Een speelster van de tegenpartij raakte, ondanks de genomen maatregelen, onwel door oververhitting. Na behandeling door paramedici knapte ze gelukkig weer op. Het overwinningsfeestje van de meisjes uit Holten was er niet minder om! Met een ereronde door ons prachtige centrum moest het kampioenschap gevierd worden met aansluitend een mooie afterparty.

HCHR heeft nog meer mooie jeugdteams die best nog versterking kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om samen met leuke meiden en jongens een prachtige teamsport in de buitenlucht te beoefenen? Kom dan op maandag of woensdag eens vrijblijvend meetrainen! Info via [email protected] Met name meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 kunnen direct na de zomer meedoen in een competitieteam! Hockeyclub Holten-Rijssen feliciteert ook de andere Holtense sportverenigingen met hun kampioenen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.