Meiden B winnen eerste wedstrijd 2e deel seizoen

HOLTEN – Als afsluiting van de eerste schoolweek moesten de meiden B van volleybal vereniging Mintonette hun eerste volleybalwedstrijd van deze nieuwe seizoenshelft spelen in Goor tegen Dynamiek. Natuurlijk nog helemaal geen vergelijkingsmateriaal dus het was afwachten hoe sterk de tegenstander is.

Het leek er in de eerste set op dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het ging gelijk op, er was niet echt een krachtsverschil te zien. Aan het einde van de set was het toch Holten dat er met de setwinst vandoor ging. Goed voor het zelfvertrouwen van de meiden en dat bleek ook wel in de tweede set. Er werd niet veel sterker gespeeld door Holten in vergelijking met het begin van de wedstrijd en toch kon Dynamiek geen vuist maken. Met een setstand van 13-25 schreef Mintonette ook deze set op haar naam.

De derde set was niet zo makkelijk te winnen voor de Holtense meiden en verliep ongeveer gelijk als de eerste set. Het ging mooi gelijk op, beide teams scoorden een paar mooie punten en er waren een paar sterke servicerondes. Af en toe vervielen de teams in “pingpongvolleybal” en vergaten ze hun trainingen waar wordt benadrukt 3x over te spelen. Ook deze keer had Holten een betere eindsprint en stond het 0-3 in setstanden voor Holten.

Nog 1 set verwijderd van de volle winst, ging het toch mis. Deze laatste set ging aan Holtense kant veel fout en hebben ze nooit echt mee kunnen doen. Maar met een mooie 3-1 winst, een goede start van dit seizoen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.