Meiden B na een kleine dip weer volle winst

HOLTEN – De vorige wedstrijd van meiden B ging helaas verloren na een hele mooie reeks wedstrijden waarin ze ongeslagen bleven.

De wedstrijd op zaterdag 25 oktober in Diepenheim was dus spannend voor de meiden: konden ze het eenmalige verlies weer ombuigen naar winst ? In de eerste set was heel lang niet duidelijk welk team de setwinst zou pakken. Holten stond wel de hele tijd op voorsprong maar deze was zo minimaal dat de uitkomst zowel positief als negatief kon uitvallen voor meiden B. Halverwege kwam een omslagpunt en liep Mintonette uit naar 7 punten voorsprong. Time Out kwam nog even terug maar de eerste set werd met 19-25 afgesloten.

De tweede en derde set verliepen buitengewoon gemakkelijk voor Mintonette. Bijzonder sterke opslagrondes, smashes en goed teamwork resulteerde in 13-25 en 7-25. De tegenstander kwam niet in haar spel en Holten profiteerde daar optimaal van.

Bij deze setstanden leek de wedstrijd gespeeld en een 4-0 winst in zicht. Maar de 4e set liet een heel ander beeld zien. Na een flitsende start van de meiden van Mintonette, zakte het spel halfweg de set in en lieten ze de tegenstander terugkomen tot een 23-23 gelijkspel. Een tactische wissel aan het eind liep niet helemaal zoals gepland maar gelukkig lieten de Holtense meiden zichzelf nog een laatste keer oppeppen door hun coach Jan en sleepten ze de laatste twee punten binnen. 5 punten mee naar Holten (1 punt extra voor 4 setwinsten), een prachtig resultaat.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer