Master Party in Nieuw Heeten

0

In het pinksterweekend is er weer de Master Party in Nieuw Heeten. Met Harten 10, Johnny Bolk en Jordy van Vilsteren tijdens de Hollandse avond op zaterdag 3 juni en op zondag 4 juni Lady Bee, Zentiments en DJ Total Tommy.

Hollandse Avond
Wat is nou een feest zonder een Hollandse avond? Juist, helemaal niks. Hollandser dan bij de Master Party wordt het niet. Voor €5 ben je vanaf 20:00 uur welkom in de tent en kun je meezingen, swingen, deinzen, neuriën, schreeuwen, doe maar gewoon wat je wilt. Kom genieten van Harten 10, Johnny Bolk en Jordy van Vilsteren!

Snoeihard met gevoel op zondag
Het contrast tussen de zaterdag- en zondagavond kan bijna niet groter zijn dan bij de Master Party. Overeenkomsten zijn er trouwens wel, de tent blijft ook deze avond gewoon staan, de tap zal ook deze avond openstaan en met een beetje mazzel blijft zelfs een groot deel van de bezoekers staan. Stil blijven staan wordt echter wel lastig, want met Lady Bee, Zentiments en DJ Total Tommy moet alles (figuurlijk) kapot. Ook deze avond kun je voor slechts €5 bezoeken, vanaf 20:00 uur barst/knalt/ramt het feest los.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer