Lotingsavond Triathlon Holten in Triathlongebouw

0

HOLTEN – Deelnemers die zich in hebben geschreven voor de achtste afstand van de Triathlon in Holten horen vrijdagavond 3 februari of ze ingeloot zijn of niet. Stichting Triathlon Holten nodigt iedereen vanaf 19.00 uur uit in het Triathlongebouw aan de Gaardenstraat 29 in Holten. De bekendmaking en het uitdelen van de lotingslijsten vindt plaats rond 20.00 uur. Net als elk jaar is er een sportmarkt aanwezig waarbij diverse ondernemers leuke aanbiedingen presenteren en vrijblijvend advies geven op het gebied van sport en bewegen.

Nieuw: stel je eigen clinicpakket samen!
Ieder jaar is er veel belangstelling voor de triathlonclinics. Daarom slaan Triathlon Team Holten, Atletiek Vereniging Holten, Wieler Vereniging Holten, Zwem- en Polo Club Twenhaarsveld en Triathlon Holten dit jaar de handen ineen en bieden meerdere clinicpakketten aan. Het mooie hiervan: als deelnemer stel je zelf je eigen pakket samen! Speciaal voor de jeugd vanaf 9 jaar, wordt een eigen clinic georganiseerd. Deelnemers kunnen zich ter plaatse inschrijven voor de Triathlon clincis. Inschrijven kan ook online nadat de loting bekend is gemaakt via http://www.triathlonholten.nl.

De 33e editie van de Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Inschrijven voor de Olympic Distance, de Viverarun 5 en 10 km en Rabo-Kidstriathlon is nog steeds mogelijk. Ga naar http://www.triathlonholten.nl voor alle informatie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer