Loting Triathlon Holten op 20 januari

0

HOLTEN – Ruim 1000 mensen hebben zich al ingeschreven voor de achtste en kwart triathlon in Holten die plaatsvindt op zaterdag 7 juli 2012.

Er zijn echter maar 612 startbewijzen te vergeven en de inschrijving loopt nog tot en met 14 januari 2012. Een loting is dan ook onvermijdelijk. Deze loting wordt uitgevoerd door IJzerman Notarissen uit Rijssen op 20 januari 2012 in De Waerdenborch in Holten. Om 19.30 uur gaan de deuren open.

Belangstellenden zijn van harte welkom de loting bij te wonen. Vier dagen na de lotingsavond, op 24 januari, worden de deelnemers- en wachtlijsten op http://www.triathlonholten.nl geplaatst. De enige inschrijvers voor de achtste en kwart triathlon die niet hoeven te loten, zijn de Holtenaren en niet-Holtenaren die in 2011 op het podium stonden. Mits ze zich hebben ingeschreven uiteraard.

Sportmarkt
Behalve een loting, vindt ook een verloting met mooie sportprijzen plaats onder de bezoekers. Bovendien is er een sportmarkt. Running Center Enschede is daar onder andere te vinden, evenals Bloemdal Fietsplus, Axanova/DA en Intersport Megastore. Ook zijn diverse verenigingen op de sportmarkt te vinden, waaronder AV Holten en WV Holten.

Vooruitblik
Verder blikken we tijdens de lotingsavond onder het genot van een kopje koffie graag samen met de deelnemers vooruit op het triathlonweekend van 6 en 7 juli.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer