Beaux Pieds opent haar deuren

Holten is een ondernemer rijker. Met het vakdiploma al enige tijd op zak heb ik, Miranda Kappert, nu het startsein gegeven voor mijn pedicurepraktijk Beaux Pieds.

Beaux Pieds (uitspraak: Boo PiJee) staat voor mooie voeten. En dat wilt u toch ook? Mooie, verzorgde voeten die u niet hoeft te verstoppen, omdat u bijvoorbeeld kalknagels heeft? Of heeft u last van een pijnlijke teennagel door ingroeiing of is de nagel stuk? Niet nodig, met een bezoek aan mijn praktijk kan ik je er vanaf helpen.
Omdat ik kwaliteit wil leveren ben ik nog steeds aan het studeren om uiteindelijk te slagen voor het diploma medisch pedicure. Is er een verschil tussen een gespecialiseerde pedicure en een medisch pedicure?
De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten (oudere, verwaarloosde en spastische voet) behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet, maar  daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet – en nagelproblemen.

Vragen stellen kan altijd! Bel of bekijk mijn website en wellicht mag ik u binnenkort in mijn praktijk verwelkomen. http://www.beaux-pieds.nl, Churchillstraat 64, 7451 ZH Holten 06 21 95 37 01

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer