Limo-Lunch Woody’s pancakes & steaks.

HOLTEN – Maandagmiddag 8 november om 12.30 komt er een Hummer van 12 meter de parkeerplaats oprijden van Woody’s pancakes & steaks.

De uitgestrekte limo kan nauwelijks keren op de parkeerplaats en dit vergt dan ook wel enig vakmanschap! Dan stapt de chauffeur uit en vraagt: Wie is Gerrit?

De chauffeur is op zoek naar chefkok Gerrit Broijl van Woody’s pancakes & steaks die door mee te doen aan een prijsvraag van Radio 538 voor 7 collega’s, en uiteraard voor hemzelf, de limo-lunch heeft gewonnen.

Nadat iedereen is ingestapt volgt een ritje van een uur door Holten, Rijssen, met daarbij goede muziek. Tijdens het ritje kunnen voorbijgangers ook genieten van de muziek die gedraaid word in de limo want ook aan de buitenkant van de limo zitten boxen. Dit levert veel verbaasde gezichten op, maar ook veel zwaaiende mensen langs de kant van de weg.

Zelf zitten we als echte sterren in de limo te genieten van de heerlijke lunch en de goede muziek. Kortom, zeker een geslaagd uurtje lunchen als echte sterren, je zou er bijna aan gaan wennen!
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.