Lezing Romke van de Kaa bij Klein Boonschate voor tuinliefhebbers

HOLTEN – Vrijdag 18 september verzorgt Romke van de Kaa een lezing bij Hoveniersbedrijf Klein Boonschate aan de Ondernemersweg 4 in Holten. De kweker en publicist van vele artikelen over tuinieren en schrijver van diverse tuinboeken geeft voor alle groenliefhebbers uit de regio een lezing over tuinieren. Op zijn eigen, inspirerende wijze laat hij zien dat er van iedere tuin iets moois te maken valt en vertelt hij wat daarvoor nodig is.

Hoveniersbedrijf Klein Boonschate bestaat dit jaar 17,5 jaar en viert dit op vrijdag 18 en zaterdag 19 september. Vrijdag de 18e starten de feestelijke activiteiten met de lezing van Romke van de Kaa. Tuinliefhebbers zijn vanaf 9 uur in de ochtend van harte welkom. Inschrijven is noodzakelijk. Dat kan via [email protected].

Zaterdag 19 september vindt het grootschalige Groenevent “Green Sensation” plaats. Bezoekers vallen van 10.00 tot 16.00 uur van de ene groene verrassing in de andere. Van tuinontwerp tot palmentuin en van terrastegels tot buitenkeukens: er is voor iedere tuinliefhebber van alles te beleven. Kijk op http://www.kleinboonschate.nl voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer