Leerlingen obds De Holterenk in actie voor de Filippijnen

0

HOLTEN – Leerlingen van groep 8 van obds De Holterenk zamelen geld in voor de Filippijnse slachtoffers van typhoon Haiyan en zullen dit doneren aan de Stichting Let’s Care. Deze Stichting zorgt al jaren voor mishandelde meisjes en straatjongens. Gelukkig zijn de kinderen en hun begeleiders ongedeerd gebleven, maar in hun directe omgeving is de ravage groot. Aanwezige Nederlanders van de Stichting Let’s Care verlenen al weken directe hulp aan getroffen families: voedsel, water, maar ook materiaal om hutten te bouwen.

Deze hele week bakken leerlingen van alle groepen in de keuken van de school pepernoten, speculaasjes en cupcakes; deze worden in de school verkocht. Op vrijdagmiddag 29 november zullen leerlingen een kraampje op de Goede Doelenmarkt in het Kulturhus bemannen om o.a. kaarten te verkopen voor de Stichting Let’s Care. Na de bakactie volgt nog een grote oudpapier-inzamelactie: van 9 tot 12 december staan de oudpapier-bakken weer bij de school. De opbrengst van de maand december zal geheel aan Let’s Care gedoneerd worden.

Iedereen die iets lekkers of handgemaakte kaarten wil kopen of een vrije gift wil doen is tot en met 29 november van 08.15 tot 08.30 uur welkom in de Holterenkschool en op vrijdag 29 november van 14.00 tot 16.00 uur in het Kulturhus.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer