Lang zult u wonen- en duurzaamheidsmarkt

HOLTEN – U wilt graag nog lang en plezierig in uw eigen vertrouwde huis blijven wonen? Denk er dan eens over na uw huis nu veiliger en comfortabeler te maken. Daar heeft u meteen plezier van. En de kans wordt groter dat u er door de aanpassingen langer kunt blijven wonen.
Wat is allemaal mogelijk? Dat hoort en ziet u op de Lang zult u wonen- en duurzaamheidsmarkt.
De markt wordt geopend door wethouders Ben Beens en Roland Cornelissen.

Wanneer:  zaterdag 1 oktober 2016
Hoe laat: 11.00 tot 15.00 uur
Waar: gemeentehuis Rijssen-Holten, Schild 1 Rijssen

Voor wie?
Deze markt is bedoeld voor inwoners van de gemeente die hun huis veiliger en comfortabeler willen (laten) maken om er nog lang met plezier in te kunnen blijven wonen. Op de markt presenteren zich vertegenwoordigers van maatschappelijke belangenorganisaties (ook voor ouderen) en aanbieders op het gebied van woningaanpassingen en duurzaamheidsinvesteringen.
Een paar voorbeelden van mogelijke aanpassingen: een éénhendelmengkraan met gemakkelijke bediening in de keuken en een veilige thermostatische mengkraan in de badkamer. Een randloze inloopdouche met slipvaste tegels. Of, heel simpel, een mandje onder de brievenklep in de voordeur. Maar ook het verminderen van het energieverbruik en het aangenamer maken van de woning draagt bij aan plezierig wonen. Overal in, en ook om het huis, kan met betrekkelijk kleine aanpassingen het wonen vergemakkelijkt en verbeterd worden.

De Woonweter
Ook namens de Woonweter is er iemand aanwezig tijdens deze markt. De Woonweter is bij uitstek de plek waar u informatie kunt krijgen over comfort, veiligheid, duurzaamheid en langer thuis wonen.

Meer tips en ideeën?
Kom dan 1 oktober 2016 langs, u bent van harte welkom!

Meer informatie: http://www.langzultuwonen.nl en http://www.woonweter.nl.

Reacties zijn gesloten.