Informatieavond ‘opvoeden en Multimedia’ bij jeugdhonk in Holten

HOLTEN – Op maandagavond 10 oktober wordt bij jeugdhonk ‘Hole-10’, onderdeel van ViaVie Welzijn, en informatieavond ‘Opvoeden en Multimedia georganiseerd.

Instagram, Facebook, Snapchat, Whatsapp, games; tieners steken er vaak veel tijd en energie in, we leven immers in een digitaal tijdperk. Social media is een middel waar tieners veel van leren, sociale contacten mee onderhouden, hun identiteit mee vormen.  Tegelijkertijd is het geen vanzelfsprekendheid dat iedereen weet hoe met elkaar om te gaan op social media, hoe er binnen een gezin wordt omgegaan met het gebruik van social media, en is niet iedereen zich bewust van hun houding bij gebruik. Dat geeft een extra druk op de opvoeding van een kind.

Deze informatieavond is bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Tijdens deze avond gaan we in op de betekenis van de mediawereld, en hoe hier binnen de opvoeding mee om te kunnen gaan. Er wordt informatie gegeven, maar ook kunnen de ouders meepraten over allerlei praktijkvoorbeelden en van andere ouders horen hoe zij over zaken denken.

De avond vindt plaats op maandagavond 10 oktober in jeugdhonk ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 te Holten. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar, de avond start om 19.30 uur.
Kosten voor deelname zijn gratis, even aanmelden is wel verplicht. Dat kan bij ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer