Kunst in “Galerie Maats” in Holten

0

HOLTEN – Op 17 november jl. is de expositie van 8 leden van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) in de voor deze gelegenheid als kunstgalerie ingerichte winkelruimte van Maats aan de Dorpsstraat 53 in Holten van start gegaan.

In deze sfeervol ingerichte ruimte zijn kunstwerken te zien van Anna Feddema (monoprints), Martien van der Heijden (houtbewerking),  Wim Kwakernaak (schilderijen), Yvonne Lubberhuizen (werken in papier), Gerrie Meilink (houtbewerking),  Henk Mulder (schilderijen), Anneke Wissink (glasfusing) en Hans Wissink (foto’s). De galerie is tot aan het eind van dit jaar geopend op alle donderdag- tot en met zaterdagmiddagen van 14 tot 17 uur. Alle middagen is één van de kunstenaars aanwezig om desgewenst een toelichting te geven op zijn of haar werk. De toegang is gratis.

Tegelijk met deze expositie loopt in Holten ook nog de expositie van een ander lid van de VHBK, Dirk van Brink. Hij exposeert eveneens tot en met 31 december. Zijn expositie van foto’s en keramiek is in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus en kan bezichtigd worden van maandag tot en met vrijdag  van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Ook hier is de toegang vrij.

De VHBK is een vereniging van Holtense amateur- en professionele kunstenaars. Voor meer informatie over de activiteiten van de VHBK kan men contact opnemen met de secretaris via email [email protected] of telefoon 0548 363028.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.