Kom eens kijken bij KDV De Kameleon en/of BSO De Kolibrie in Holten!

0

HOLTEN – Stichting Kinderopvang West-Twente is al meerdere jaren actief in Holten met het bieden van kinderopvang en dat doen wij graag! 

KDV De Kameleon bevindt zich in een prachtig gelegen boerderij uit 1947, plaatselijk bekend als “De Liezenboerderij” aan de Larenseweg 102. De Liezenboerderij is geheel in originele staat gerestaureerd. De grote buitenspeelruimte biedt voldoende uitdaging voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

BSO De Kolibrie is gevestigd in de Haarschool. Wij hebben een ruim lokaal tot onze beschikking waar kinderen na schooltijd, maar ook in de vakanties, kunnen spelen, relaxen, spelletjes kunnen doen, knutselen etc. hoek, een poppenhoek. Het motto is: Niets hoeft en in overleg kan alles. Wij hebben de beschikking over een extra lokaal waar we bij een grote groep kinderen gebruik van kunnen maken. Na schooltijd mogen we ook gebruik maken van de sportzaal van de Haarschool. Het buitenterrein is voorzien van een grote zandbak en een klimtoestel. Ook zijn er skelters, fietsen en ander spel-materiaal aanwezig!

In de vakanties organiseren wij diverse (sportieve) activiteiten, waar de kinderen voor opgegeven kunnen worden.

Kom gerust eens kijken!

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer