Kinderyoga

0

Kim Kortlever van Kindercoaching Kracht start dinsdag 18 september weer met Kinderyoga.

Kinderyoga staat voor plezier en bewegen! De oefeningen maken dat kinderen bewegen, hun fantasie gebruiken, ervaren, ontspannen en ontdekken. Kinderyoga is een fijne manier om hun coördinatie, concentratie, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te vergroten. Ook helpt het kinderen bij het vinden van rust en ontspanning en helpt de kinderyoga bij het ontwikkelen van een krachtig en flexibel lijf. Spelenderwijs leren kinderen van hun ervaring, worden zich bewust van gedachten en gevoelens en leren zichzelf steeds beter kennen. Wie ben ik? Waar liggen mijn grenzen? Waar voel ik iets in mijn lijf? Yoga kunnen kinderen goed gebruiken in tijden van veel prikkels, prestatiedrang en stress.

Een yogales is opgebouwd met oefeningen om te gronden, opwarmen, yogahoudingen, adem- en concentratieoefeningen, verhalen en visualisaties, tekenen, kringgesprek en bewegen op muziek. De lessen hebben een speels karakter en een yogales staat in het teken van een thema. Dit kunnen de seizoenen zijn, feestdagen, zee, vakantie , een kinderboek of een thema bedacht door de kinderen. Kinderyoga is niet prestatiegericht. Er wordt les gegeven in kleine groepjes van 2 tot 8 kinderen.

De kinderyogales is elke dinsdag van 15.30 – 16.30 uur.
Aan een proefles kinderyoga zijn geen kosten verbonden.

Wil je ook graag een keertje meedoen om te kijken of je yoga leuk vindt? Je bent welkom!
Voor informatie en aanmelden; stuur een email naar [email protected]

De volgende reeks 5 kinderyogalessen zijn; 18, 25 september en 2,9 en 16 oktober. Het tarief voor deze 5 lessen zijn €40,-

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.