Kerstfair voor Handbalvereniging Holten een succes

HOLTEN – Zaterdag 13 december werd op de Smitsbelt de Kerstfair gehouden. Ook de handbalvereniging Holten was daar aanwezig.

Voor de activiteitencommissie is dit een jaarlijks vast item op hun agenda. Zo hebben zij bij een aantal Holtense Ondernemers mooie prijsjes voor de verloting kunnen regelen. Er waren meer prijzen dan ooit en werd de kerstfair een groot succes. Alle leden van de handbalvereniging worden op toebeurt ingepland over de gehele dag, maar vooral de jeugdleden liepen met de lootjes op de markt en de prijs waren af te halen bij de kraam van de vereniging. Bij die kraam was het gezellig druk.

Zo was er de mogelijkheid tot raden hoeveel ballen er in een grote glazen pot zat, er viel een mooie tegoedbon voor een fotoshoot te winnen. Touwtje trekken met leuke prijzen voor de kinderen bleek een groot succes. Naast de kraam stond een bord voor balgooien, wie het hoogst aantal punten scoorde kreeg een mooie tegoedbon voor een fotoshoot.
De handbalvereniging Holten kijkt terug op een succesvolle kerstfair en wil via deze weg alle sponsors bedanken voor hun gift. De opbrengst voor de vereniging komt ten goede van de leden.

De Handbal Vereniging Holten wil graag alle bedrijven bedanken die voor de kerstfair diverse prijsjes voor de verloting beschikbaar hadden gesteld.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.