Keetkerk Music Event bij Bonte Paard

HOLTEN/DIJKERHOEK – Op Zondagmiddag 11 Oktober a.s. zal er een nieuw evenement, een zgn. “ Keetkerk Music Event” worden gehouden, voor jongeren vanaf de middelbare school leeftijd.

Deze middag begint om 15.30uur in de cafezaal van Zalencentrum Het Bonte Paard aan de Deventerweg 87 in Holten. De organisatie van deze middag is in handen van de jeugdwerkers van de Holtense kerken samen met DS. Roozenboom ,die deze middag zal presenteren onder zijn Nickname DJ. SIEBE.

Alle doelgroep-jongeren, uit de ruime omgeving van Holten, wel of niet verbonden aan een kerk of keet zijn van harte welkom om dit evenement mee te vieren en om het tot een succes te maken. Dus neem al je vrienden/vriendinnen maar mee. De optredende bands deze middag zullen zijn:–ROCK-IT– uit Bathmen, –GREENLICHT—uit Bathmen en omgeving, –het duo RUBEN en YLZE—van Kroepin uit Holten, en –ALIVE—uit Holten en omgeving. Met al dit jong talent uit de eigen omgeving, belooft het een spectaculaire muziekmiddag te worden met een hoog Rock en Roll gehalte.

De middag zal worden afgesloten om ong. 17.30uur met het gezamenlijk zingen van het welbekende Sallands Volkslied. De entree voor deze middag is geheel gratis, maar er zal nog wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte onkosten. Voor de eerste 50 bezoekers ligt er een gratis consumptiemunt klaar.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer