Kaayk sponsort kantinepersoneel VV Holten

0

Holten –  Het kantinepersoneel van Meermanskamp is sinds kort herkenbaar aan een prachtig rood met zwart poloshirt. Het verzoek om te zorgen voor een betere herkenbaarheid van het kantinepersoneel werd door kantinevrijwilligster Ria Paalman neergelegd bij de sponsorcommissie.

Sponsorcommissielid Richard Egberts vond in Bob Kaayk een sponsorpartner om de aanschaf van de poloshirts mogelijk te maken. Kaayk is geen onbekende op het Meermanskamp. Tot voor kort speelde Bob zijn wedstrijden (veelal als doelman) voor de verschillende seniorenelftallen van VV Holten.

Sinds vijf jaar is Kaayk actief als zelfstandig ondernemer onder de naam Kaayk Montage. Kaayk Montage is een bedrijf dat zich bezighoudt met het monteren van staalconstructies, stalen trappen, dak- en wandbeplating, windveren en licht laswerk.   

Op 14 februari werden de poloshirts officieel gepresenteerd aan het kantinepersoneel. De reacties waren zeer positief. Voor iedere medewerker, (heel) groot of klein is een passend shirt beschikbaar in onze prachtige clubkleuren.  

Via deze weg willen we Bob nogmaals bedanken voor het in de VV Holten gestelde vertrouwen en het mogelijk maken van de prachtige kleding voor het kantinepersoneel.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.