Jubilerende toneelclub O.C.H. sluit succesvol seizoen af

0

HOLTEN – Met het laatste optreden in Diepenveen sloot toneelclub O.C.H. haar reeks van jubileumvoorstellingen geheel in stijl af. Het toneelstuk Bet’s Bakkerij werd met groot enthousiasme door de bezoekers ontvangen. Voor maar liefst 7 uitverkochte zalen in de regio lieten de spelers van de club zien waar O.C.H. voor staat. Een hilarisch schouwspel met goed verzorgt toneelspel vergezeld door verrassende decor elementen.

Mede door de inzet van huisschilder Anton Stukker konden de bezoekers weer genieten van een prachtig decor. De bakkerij waarin een groot deel van de voorstelling zich afspeelde werd van veel originele rekwisieten voorzien. Bakkerij Nijkamp zorgde geheel belangeloos iedere voorstelling voor een grote lading bakkerijproducten waarmee de schappen konden worden gevuld.
Mede dankzij een financiële ondersteuning door het cultuurfonds van de gemeente Rijssen Holten kon deze dure jubileumvoorstelling gestalte krijgen. Er werd speciaal voor de voostelling een nieuwe schuifwand gerealiseerd.

De club kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen waarin ook Jan Schoolen werd geëerd voor zijn 40 jarige lidmaatschap.
In oktober neemt de club het stuk Bet’s Bakkerij in reprise en volgt er nog 1 voorstelling in zaal Braakhekke te Bathmen.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer