Jongens C (mixteam) Mintonette kampioen

HOLTEN – Wederom kon er in de laatste wedstrijdronde van deze competitie, een team gehuldigd worden bij volleybal vereniging Mintonette. Jongens C (een mixteam met meiden)  is naast CMV 3 ook kampioen geworden!

Het was spannend tot de laatste wedstrijd want thuis moesten er nog 3 sets gewonnen worden; de wedstrijd moest dus gewoon gewonnen worden. Van deze spanning was bij het C team van Mintonette niets te merken. Schijnbaar zonder moeite werden alle vier sets gewonnen en kon het kampioensfeest gevierd worden. De gelijklopende wedstrijden werden kort stilgelegd om de kampioenen toe te zingen, de voorzitter sprak het team kort toe en deelde namens de vereniging een bloemetje uit. Namens de NeVoBo waren de medailles geregeld en vanuit de diverse Mintonette teams kwam er een kleinigheidje om dit succes te vieren.

Bij feest hoort wat lekkers en dus ging het hele team in de kantine van de sporthal genieten van een heerlijk stuk taart met  wat te drinken. Een mooie afsluiting van dit seizoen! Wil jij ook kampioen worden? Heb je interesse in volleybal? Kom gerust een paar keer zomaar meedoen op dinsdag tussen 16.00 – 22.00 uur in de sporthal.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer