Jonge, Rijssense liberaal roept op: ga stemmen!

HOLTEN – Iedere burger boven de 18 jaar heeft het recht om vandaag te gaan stemmen, Bart Jan van den Berg 22 jaar geboren en getogen Rijssenaar en actief binnen de VVD in Rijssen­­-Holten roept dan ook iedereen op: “Ga stemmen!”.

Bart-Jan: “Juist deze verkiezingen zijn van groot belang, aangezien gemeentes steeds meer bevoegdheden krijgen van de landelijke overheid. Invloed hebben op het gemeentebeleid kan alleen door te gaan stemmen.” 

We wonen in een prachtige en gezonde gemeente, Rijssen is mij lief en dat wil ik heel graag zo houden. De grootste partij in deze gemeente is de SGP, een partij die mede aan de basis staat van deze gezonde gemeente. “Voor de stemmers die een liberaal alternatief zoeken is de VVD Rijssen-Holten de partij die vanuit het solide gemeentelijk huishoudboekje overeenkomsten kent met de SGP”, aldus Bart-Jan, die nog eens wil benadrukken dat geloof en politiek niet per se samen moeten gaan, maar ook heel goed naast elkaar bedreven kan worden. 

Als echte Riessener staat Bart-Jan binnen de politiek met een helder geluid. “Zondagsrust is belangrijk en niet alleen vanuit mijn geloofsovertuiging, politiek bedrijf je voor alle inwoners. Als dat zou inhouden ‘blijf van de zondag’, dan moet dat gerespecteerd worden en zullen we als lokale VVD Rijssen-Holten compromissen sluiten waarin alle burgers zich in grote lijnen kunnen vinden”. 

Waarom kiest Bart-Jan vanuit zijn levensovertuiging voor de VVD, “deze partij kent als geen ander het principe vrijheid, die binnen mijn gedachtegoed het best bij mij past. Als individu is het van groot belang jezelf te kunnen ontwikkelen zonder dat een overheid door regelgeving dat belemmert. De VVD is de enige partij en beste partij waar de ondernemer op kan stemmen en de ondernemers vormen de basis voor onze democratie en samenleving”. 

Hoe kunnen de Riesseners Bart-Jan beter leren kennen, Bart-Jan speelt orgel en heeft les van een gerenommeerd orgeldocent, hij speelt van Bach tot Zwart, wellicht kunnen de inwoners binnenkort kennismaken met de kwaliteiten hierin van Bart Jan op het stadhuis kerkorgel.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer