Inschrijving Diepe Hel Holterbergloop begonnen

0

HOLTEN – De sneeuw van begin dit jaar is verdwenen. De Motieweg ligt er uitdagend bij voor 29 oktober a.s. De inschrijving is geopend!

Zaterdag 29 oktober 2011 staat de 24e editie van de TIB Finishing Diepe Hel Holterbergloop op het programma. Deze schitterende herfstloop start ook dit jaar weer in het gezellige centrum van Holten. Van daar gaat het zo snel mogelijk ‘de berg op’ en ‘de diepe hel in’.

Het parcours loopt over de toeristenweg door de bossen op de Holterberg. Het is een geheel verhard en verkeersvrij heen en weer parcours. Een prachtige omgeving en een stevige uitdaging voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers. De kenmerkende hoogte verschillen zitten ook in dit jaar in het parcours.

We starten om 13.00 uur met de loop over 5 Engelse mijlen . De loop over 10 Engelse mijlen start om 14.30 uur. Tien minuten na de start van de 10 Engelse mijlen klinkt het startschot voor de 2 Engelse mijlen loop. Een afstand speciaal voor de jeugd en de lopers die 5 of 10 Engelse mijlen nog te ver vinden.

Deelnemers aan de Rabobank bedrijvenloop kunnen kiezen uit 5 of 10 Engelse mijlen. Dit jaar ook weer de Rabobank 1K Kids Runaway over exact 1000 meter, start vanaf 13.05 uur.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op http://www.diepehelholterbergloop.nl
Inschrijven kan ook via http://www.inschrijven.nl  

Inschrijven kan vanaf nu!

Wij zien U graag op 29 oktober aan de start in Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer