Inschrijven Rabo Clubkas Campagne vóór 24 april

0

Verenigingen en stichtingen uit Holten, die klant zijn van de Rabobank, kunnen zich nog tot en met 23 april inschrijven voor de Rabo Clubkas Campagne. Daarna sluit de inschrijving definitief.

Rabobank Noord en West Twente kent een nieuwe sponsorformule in de vorm van de Rabo Clubkas Campagne. Waar voorheen de bank zelf het sponsorbudget verdeelde, is deze beslissing nu in handen van de klanten van de bank. De ruim 102.000 klanten (vanaf twaalf jaar) van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen. Op deze manier verdelen de klanten € 125.000,- onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne. Op 2 mei ontvangen de klanten hun persoonlijke stemcode die ze kunnen gebruiken tot en met 22 mei. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage voor de vereniging/ stichting. Vervolgens worden de definitieve bijdrages op 31 mei bekend gemaakt aan de deelnemende clubs via de afsluitende Finaleavond.

De Rabo Clubkas Campagne komt voor de meeste verenigingen en stichtingen in de plaats van donaties of sponsoring. Inschrijven voor de Rabo Clubkas Campagne kan via de website http://www.rabobank.nl/nwt. Op deze website zijn ook de voorwaarden voor deelname te vinden. De inschrijfperiode voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne loopt nog tot en met zondag 23 april.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer