Infoavond noordelijke rondweg

0

HOLTEN – Er was sprake van een goede opkomst bij de info avond Noordelijke rondweg Holten.

Maandagavond was er een inloop / info avond bij Caf? De Biester in Holten. De burgerinitiatiefgroep had deze avond speciaal belegd om informatie te verstrekken over de  plannen van de gemeente en hetgeen de groep voorstaat.
Reeds voor 19.00 uur waren de eerste bezoekers aanwezig.

Het werd snel duidelijk dat zich onder de bezoekers zowel tegen- als voorstanders van de Noordelijke rondweg bevonden. Er werden dan ook, soms onder applaus, over en weer standpunten uitgewisseld.
Op deze wijze werd de inloop info avond voor een groot deel besteed aan discussie en pas later op de avond ging men zich verdiepen in de details van de voorliggende plannen.

Over ??n ding was men het wel eens: De plannen van de gemeente om alleen het Zilverzandweg- en HJ Wansinktrac? aan te leggen zijn onaanvaardbaar.

Wat naast de oplossing van de burgerinitiatiefgroep aangedragen werd, liep uiteen van niets doen maar het verkeer ontmoedigen om door Holten te rijden tot een zuidelijke rondweg van Markeloseweg/Rijssenseweg tot in Dijkerhoek aansluitend op de Deventerweg.

Inmiddels komen al veel ingevulde stembiljetten terug. De telling zal vanaf Donderdagmiddag 14.00 uur plaatsvinden onder toezicht van Notaris kantoor Ijzerman uit Rijssen. De uitslag wordt ?s avonds om 22.00 uur bij ?De Biester?bekend gemaakt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.