voor Holten, door Holten

Inbraken buitengebied Holten, de politie zoekt getuigen

0

HOLTEN – In de nacht van zondag 28 februari op maandag 1 maart hebben in het buitengebied van Holten, aan de Maneschijnsweg en aan Espelodijk, een aantal inbraken met diefstal plaatsgevonden. Er zijn meerdere aangiftes bij de politie binnengekomen, maar de politie vermoedt dat er misschien meer inbraken hebben plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt andere gedupeerden aangifte te doen op het politiebureau.

Tot nu toe zijn bij de politie acht gevallen bekend. In de meeste van deze gevallen is tuingereedschap gestolen, zoals zitmaaiers, bosmaaiers, compressoren en gazonmaaiers. Ook is een aanhanger gestolen en zijn twee fietsen ontvreemd.

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zondag 28 februari op maandag 1 maart iets verdachts hebben gezien op de Maneschijnsweg en de Espelodijk. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Twente, team Rijssen – Holten. Dit kan door te bellen naar het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0900-7000.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link