voor Holten, door Holten

HV Holten Dames recreanten 2 kampioen

0

HOLTEN – Afgelopen donderdag om 20.27 was het dan zover. Door een fraaie 12-7 overwinning op Overwetering is dames recreanten 2 kampioen geworden.

Het liep een beetje raar aan het einde van de competitie. Daar het omzetten van enkele wedstrijden moest Holten nog wedstrijden spelen terwijl de concurrenten al bijna klaar waren. Tot grote verrassing van iedereen verloor koploper Swift ’64 op 12 maart van HHZD met 12-4. Door deze nederlaag kreeg Holten ineens de kampioenschapskansen in eigen hand. Uit de uitwedstrijd tegen Nw. Heeten van 20 maart en de thuiswedstrijd tegen Overwetering van 28 maart moesten 3 punten gehaald worden.

Op woensdag 20 maart speelde een gemotiveerd Holten een prima wedstrijd en werd Nw. Heeten in eigen huis naar een 8-11 nederlaag gespeeld. Hiermee kreeg dames recreanten 2 de mogelijkheid om voor eigen publiek het enige kampioenschap van dit seizoen binnen te halen!

Voor een goed gevulde sporthal begon Holten de wedstrijd uitstekend. Binnen 5 minuten leidde Holten met 2-0. Door een tegentreffer kwamen de zenuwen even terug, maar 2 mooie afstandsschoten van Jolanda brachten Holten al snel op 4-1. Treffers van o.a. Marije Welgraven en Fenny Steunenberg leidde Holten bij rust verdiend met 9-2. In de 2e helft bleef Holten de betere ploeg. Toch liep het allemaal net even wat minder. Toch kwam de voorsprong niet meer in gevaar. 2 treffers van Overwetering in de slotfase gaven de score nog een iets beter aanzien, maar tot groot enthousiasme van speelsters en publiek kon scheidsrechter Stefan Jansen de wedstrijd bij een stand van 12-7 affluiten.

Door deze zege eindigde Holten overtuigend als 1e in de competitie.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link