HV dames 1 veel te sterk voor ABS 2

0

HOLTEN – Zondagmorgen speelde dames 1 van HV Holten tegen de rode lantarendrager ABS 2. Een mooie kans om het doelsaldo op te vijzelen. Dat ging in de beginfase minder makkelijk dan gedacht. Een te laag tempo en te weinig durf in de acties zorgden ervoor dat ABS de stand tot 4-4 gelijk kon houden.
daarna werd Holten sterker en halverwege de eerste helft leidde Holten met 8-5. Holten wist het tempo vast te houden en kon daardoor met een 13-8 stand aan de rust beginnen. De tweede helft verliep veel beter. Holten kwam op stoom; de aanvallen liepen beter en alle speelsters kwamen tot scoren. Vanaf 19-12 was de wedstrijd gespeeld. Met enkele fraaie treffers vanuit de hoek van Marjolein Nijland begon een doelpuntrijke periode. ABS zakte in, kwam nauwelijks meer tot scoren en zag Holten uitlopen naar een ruime 31-14 overwinning.
Scores voor Holten: Marjolein Nijland 6; Jessica Smit, Karlijn Bekkernens 5; Annemiek Nijland, Elke Dorlas 3; Lieke Ebrecht, Joyce Kappert, Floor Aanstoot, Julia Hanevelt 2; Anna Groenewoudt 1.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer