Huis aan huis collecte Overijsselse Zieken Omroep O.Z.O.

HOLTEN – Van 24 t/m 29 oktober gaan in de gemeente Rijssen-Holten weer zo’n 250 collectanten op pad om voor de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel, huis aan huis een bijdrage te vragen.
De Overijsselse Zieken Omroep is een stichting, die zich inzet voor de zieke jonge en oudere mens en voor senioren in het algemeen.
Hiervoor zijn zo’n 65 vrijwilligers vanuit de studio in Nijverdal actief, om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verpleeg-verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden.
Ook de Kerkradio is een OZO kernactiviteit met uitzendingen in deze regio.

De OZO ziekenomroep bestaat al ruim 55 jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgd, van groot belang.
De OZO nodigt ook ieder jaar vele ouderen en zieken uit voor een speciale feestmiddag.
Binnen de gemeente Rijssen-Holten verzorgt de OZO regelmatig uitzendingen in De Wellehof, De Schutse, Stadskwartier en Eltheto in Rijssen, en verder in Diessenplas in Holten. In deze plaats is ook de Kerkradio Holten actief. Via Radio 350 wordt iedere twee weken ons informatief programma Zorg in de Regio uitgezonden.
De OZO vraagt u om haar vrijwilligerswerk te blijven steunen en de vele collectanten niet in de kou te laten staan.
Naast de geldelijke ondersteuning kan de OZO ook nieuwe vrijwilligers heel goed gebruiken. Op http://www.ozo-middenoverijssel.nl is meer informatie te vinden over het werk van de zieken omroep.

 

Reacties zijn gesloten.