Huis aan huis collecte O.Z.O.

0

HOLTEN – Van 14 t/m 19 oktober gaan in de gemeente Rijssen-Holten weer zo’n 250 collectanten op pad om voor de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel, huis aan huis een bijdrage te vragen.

De Overijsselse Zieken Omroep  is een stichting, die zich inzet voor de zieke jonge en oudere mens en voor senioren in het algemeen.

Hiervoor zijn zo’n 65 vrijwilligers vanuit de studio in Nijverdal actief,  om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verpleeg-verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden.

Ook de Kerkradio is een OZO kernactiviteit met uitzendingen in deze regio.

De OZO ziekenomroep bestaat al ruim55 jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgd, van groot belang.

De OZO nodigt ook ieder jaar vele ouderen en zieken uit voor een speciale feestmiddag.

Binnen de gemeente Rijssen-Holten verzorgt de OZO regelmatig uitzendingen in De Schutse, Stadskwartier en de Wellehof in Rijssen, en verder in Diessenplas in Holten. In deze plaats is ook de Kerkradio Holten actief. In het Twenteborg Ziekenhuis beschikt de OZO over een eigen studio, waar tweemaal in de week live-uitzendingen worden verzorgd.

De  OZO vraagt u om haar vrijwilligerswerk te blijven steunen en de vele collectanten niet in de kou te laten staan.

Naast de geldelijke ondersteuning kan de OZO ook nieuwe vrijwilligers heel goed gebruiken. Op http://www.ozo-middenoverijssel.nl is meer informatie te vinden over het werk van de zieken omroep.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.