Holtense Kerstfair

0

HOLTEN – Zaterdag 13 december wordt de Smidsbelt van 12:00 tot 19:00 weer omgetoverd tot een sfeervolle kerstfair. Bij de 35 standhouders is van alles te zien, beleven of te koop op het gebied van kerst voor het hele gezin! Natuurlijk is de entree gratis voor alle bezoekers!

Naast de Kerstfair zijn er ook verschillende optredens te zien en te horen in het Kulturhus en de Dorpskerk. In het Kultuurhus wordt een modeshow georganiseerd met een randprogramma. In de dropskerk is een speciaal muziekprogramma met o.a. verschillende koren. De levende kerstal zal niet ontbreken. Natuurlijk kunt u een ritje maken met de arrenslee of treintje en ook de kerstman zal er zijn.

Als afsluiting van de sfeervolle Kerstfair is er om 18:30 een lampionnenoptocht, samen wandelen we naar het Sportpark Vletgoor (Blauw Wit `66). 0mdaar te kijken naar een spetterende vuurwerkshow en samenwerking met de Vuurwerkstore Holten. De kinderen kunnen in het Kulturhus lampionnen maken. U bent er toch ook bij? Tot zaterdag 13 december!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.