Hoe gastvrij is Holten?

Studentenuitwisselingsorganisatie YFU zoekt gastvrije gezinnen in Holten
 
De stichting YFU (Youth for Understanding) is momenteel dringend op zoek naar een gastgezin voor Maria, een scholiere uit Ecuador. Zij woont momenteel bij een tijdelijk opvanggezin in Borne maar kan hier niet permanent blijven. Maria is 17 jaar en blijft t/m juni 2011 in Nederland om kennis te maken met de Nederlandse cultuur en taal. Ze gaat gewoon naar de middelbare school en spreekt inmiddels na een paar maanden al een aardig woordje nederlands. De afgelopen jaren hebben al diverse buitenlandse scholieren een jaar met veel plezier in de regio Holten-Markelo gewoond. Wie heeft er momenteel een plekje open in het gezin om Maria een fijne voortzetting van haar uitwisselingsjaar te bieden???

Gastgezin worden?
YFU is een non-profit organisatie die al 50 jaar uitwisselingen organiseert tussen deelnemers van over de hele wereld. Alle gastgezinnen en studenten genieten gedurende het verblijf professionele begeleiding. Bij het koppelen van student en gastgezin wordt rekening gehouden met de interesses, gewoonten en hobby’s van zowel het gastgezin als de uitwisselingsstudent. Niet alleen gezinnen met oudere kinderen, maar ook gezinnen met kleine kinderen, eenoudergezinnen of gezinnen zonder kinderen kunnen gastgezin zijn.
 
Geen vergoeding, wel ervaring
De ouders van de student zijn zelf verantwoordelijk voor zak-, kleed- en schoolgeld. Nederlandse gastgezinnen krijgen geen financiële vergoeding, maar beleven wel een unieke ervaring. Haal de wereld in huis! Dit is niet alleen voor de student, maar ook voor u een unieke kans om een andere cultuur te ontdekken. Wil uw gezin de wereld in huis halen? Neem contact op met YFU, tel. 0297-26 48 50 of met de districtsvertegenwoordiger Johan Aalpoel, Stationsstraat 29 7475 AL Markelo, tel.0547-363265/06-41705198.

Voor meer informatie: http://www.yfu.nl.

2 Reacties
  1. tegenwind zegt

    Dit is zoiets als eerst een auto kopen en dan niet kunnen slagen voor je rijexamen.
    Toch succes gewenst

  2. tegenwind zegt

    Dit is zoiets als eerst een auto kopen en dan niet kunnen slagen voor je rijexamen.
    Toch succes gewenst

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.