Hockeyclub blij met kunstgras en clubhuis

0

HOLTEN – De officiële opening van het kunstgrasveld en het nieuwe clubhuis van Hockey Club Holten was zaterdagmiddag een grote feest voor de club.

Onder toeziend oog van tientallen leden sloegen wethouder Hans ter Keurst en jongste lid Marieke Akkermans en haar moeder een balletje in de goal bij wijze van inwijding.

Gerda Havertong was gastvrouw van die middag en praatte het officiële gedeelte aan elkaar. In talkshowvorm vroeg ze onder andere aan bestuursleden Annemarie Hilbrink, Monique van der Linde, Arnold Fincken en Patrick Klunder naar de realisatie van het kunstgrasveld. Volgens Van der Linde kwam er een paar jaar geleden de klad in de club met een dieptepunt in het ledenaantal. „Onze oudere jeugdteams gingen naar andere verenigingen, omdat zij wel kunstgras hadden.”

De bestuursleden lieten in het slotgesprek trots weten dat vooral de jeugdleden van de club gebaat zijn bij het nieuwe kunstgrasveld. Hierop kunnen ze hun technische vaardigheden verbeteren. Klunder liet weten dat het nieuwe veld ook nieuwe ideeën brengt, zoals G-hockey. Tijdens de feestelijke opening zongen de kinderen het nieuwe clublied en lieten ze ballonnen op. 
(bron tubantia) foto F. Paalman

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.