Hippolon voor het goede doel

3

HOLTEN – Afgelopen zondag werd op Manege Snorrewind Marcel een Hippolon voor Villa Joep georganiseerd. Bij een Hippolon wordt in teamverband een estafette gehouden. Een springruiter rijdt een indoor crossparcours van 16 hindernissen en geeft het stokje over aan een mountainbiker die een bos- en weideparcours (ca 2,5 km) fietst. Tenslotte tikt deze een hardloper aan, die een weg- en bosparcours van ca. 1 km rennend aflegt. Er deden maar liefst 19 teams mee, die allemaal op zoek waren gegaan naar zoveel mogelijk sponsoren voor het goede doel. Er waren meerdere prijzen te verdelen.

Het snelste team bleek team De Snorries te zijn, bestaande uit Bas, Joep en Rikus Bronsvoort. Het team dat de langste sportprestatie leverde, was team AGO. De pechprijs ging naar de Nollies, het team van de fam. Noltes. Negenjarige dochter Carmen kwam ongelukkig ten val  in het springparcours. Maar Carmen liet zich niet kennen en zat binnen no time weer op haar pony Carlos.  Het team van rijvereniging Achter ’n Bos bracht het meeste geld in het laadje: zij wisten zich voor ruim 800 euro te laten sponsoren!  Het werd een prachtige dag, waarin meerdere sporten samenkwamen, waarbij meerdere doelen werden nagestreefd, maar waar sportiviteit en saamhorigheid meer dan ooit hand in hand gingen. Alle deelnemers, alle vrijwilligers, de oliebollenbakkers,en alle sponsoren droegen een warm hart toe aan Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Helaas is het nog steeds hard nodig. Manege Snorrewind organiseert de hele maand activiteiten, waarvan de opbrengsten naar Villa Joep gaan

3 Reacties
 1. Annida Renes zegt

  Leuk stuk!

 2. Hans zegt

  Beste Annida,
  De foto is ons opgestuurd samen met het bericht door de PR commissie van Snorrewind. In dit bericht wordt hier niet over gesproken. Naamsvermelding is echter niet meer nodig, we hebben de foto voor je verwijderd ondanks dat wij niet verantwoordelijk zijn voor een foto zonder vermelding.

 3. Annida Renes zegt

  Ik wist niet dat de foto is opgestuurd en ook niet dat het niet meer verplicht is.
  Het was zeker niet de bedoeling dat u als redactie het gevoel krijgen dat jullie de foto niet mochten gebruiken, het viel me gewoon op dat mijn foto er stond en ik vond dat wel gaaf omdat dit de eerste keer is dat er een foto van mij wordt gebruikt op een site. Mijn excuses voor het ongemak en wat mij betreft mag u de foto gewoon gebruiken!
  M.v.g.
  Annida Renes

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.