Herfst op de Holterberg

0

HOLTEN – In de ‘herfstmaand’ oktober organiseert Natuurdiorama Holterberg verschillende aantrekkelijke activiteiten. Wandelen door de Holterberg, paddenstoelenspeurtocht door het bos van Daantje Das, spinnenwebben maken, wasknijperkunst en een bizarre spooktocht.

Tijdens de herfstvakantie (15 tot en met 30 oktober) kunnen de kids in het natuurmuseum aan de slag: voor alle leeftijden is er een speurtocht kris kras door het museum, ze gaan bezig met spinnenwebben, wasknijperkunst, knippen, kleuren en plakken. In het Bos van Daantje Das is een prachtige paddenstoelenspeurtocht uitgezet.

Een bezoek aan Natuurdiorama Holterberg is deze herfst een bijzondere belevenis. Er is een verbazende roofvogeltentoonstelling en verwonder u over de reusachtige wolf die de Holterberg bereikt heeft. Een museumbezoek is prima te combineren met een wandeling door het stille herfstbos. Bij het natuurmuseum kunt u terecht voor alle informatie over de mooiste plekjes van de Holterberg.

De activiteiten in de oktobermaand worden afgesloten met een spooktocht door het bos van Daantje Das. Er wordt gegeten bij de “heksengrot” en bedient door heksen! Daarna neemt een tovenaar de kinderen mee naar het donker bos van Daantje Das. Deze Halloweentocht, die vrijdag 28 oktober plaatsvindt is alleen bedoelt voor heldhaftige kids (kom verkleed)!  

Meer info: http://www.museumholterberg.nl. Aanmelden Halloweentocht 0548-361483.

Natuurdiorama Holterberg is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur,  
zondags van 11.00 – 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.